اطلاعیه دانشکده در خصوص تغییر رمز پست الکترونیک و سامانه دروس ( اساتید - دانشجویان )
همانگونه که مستحضرید کلمه عبور برای  ورود به سامانه پست الکترونیک تغییر کرده است. در راستای این تصمیم و معضلات بوجود آمده نکاتی قابل عرض است که در ادامه به آن اشاره می شود.
  • کلمه عبور جدید همان کلمه عبورثبت شده در سامانه دروس است. (vc.kntu.ac.ir)
  • همکارانی که به هر دلیلی در سامانه دروس حساب کاربری ندارند کلمه عبورجدید همان شماره ملی است.
  • همکاران بازنشته و ساکن در خارج از کشورکلمه عبورجدید همان شماره ملی است.
  • برای تغییر کلمه عبور باید ابتدا وارد سامانه پرتال به آدرس http://portal.kntu.ac.ir شوید و سپس وارد زبانه "حساب کاربری اساتید و کارمندان"  اقدام به تغییر رمز عبور نمایید.
نکته: در صورتی که شماره تلفن همراه و یا شماره استادی خود را فراموش کرده‌اید می توانید با آقای امینی با شماره 84064456 021 و یا آدرس ایمیل amini@kntu.ac.ir تماس حاصل کنید.

درصورتی که موفق به برقراری تماس نشدید درخواست خود را برای دانشکده به آدرس mathdep@kntu.ac.ir ارسال کنید تا رسیدگی شود.

نکته: دانشجویان درصورت بروز مشکل فقط با آقای امینی تماس بگیرند.
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/12/23
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
دانشكده رياضي : انتهاي بزرگراه زين الدين شرق - خيابان وفادار شرقي - بلوار دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي - پرديس شهيد رضائي نژاد
تلفن : 77125254   دورنگار : 77125291
صندوق پستي: 3381-16765    كد پستي : 83911-16569

كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.