معرفی نفرات برتر تکواندو المپیاد ورزشی دانشجویان
کسب مدال نقره مسابقات تکواندو پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاههای سراسر کشور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر شعله خداداد مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: مسابقات تکواندو اوزان فرد روز پنجشنبه مورخ 1401/04/30 به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار گردید.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه گفت: در این دوره از مسابقات آقای امیرحسین هوشمند دانشجوی مهندسی عمران این دانشگاه در وزن اول (54- کیلوگرم) حضور داشت که در مقابل حریفانی از دانشگاه پیام‌نور همدان و دانشگاه لرستان به پیروزی رسید و در بازی فینال در مقابل نماینده دانشگاه بیرجند در عین شایستگی، بازی را واگذار و موفق به کسب مدال نقره شد و به مقام دوم دست یافت.
مربی : آقای علیرضا راهپیما
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه این موفقیت را به ایشان و دانشگاهیان گرامی تبریک عرض می نماید.

1401/05/01