حل عددی معادلات حل معادلات با مشتقات جزئی وابسته به زمان غیر خطی با استفاده از توابع پایه‌شعاعی
1400/12/14 دانشجو: منیره منظّم، استاد راهنما: دکتر قریشی
----------------------------------------------------------------------
 آگهی برگزاری جلسه نیمه حضوری دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد
   زمان: شنبه 1400/12/14 ساعت 16:00
   مکان: سالن همایش
   لینک ورودhttps://meetbk.kntu.ac.ir/b/jj6-ndl-or7    کد دسترسی:036924
   عنوان رساله:

نام دانشجو: منیره منظّم
   استاد راهنما: دکتر فریده قریشی
   استاد ارزیاب داخلی: دکتر محمد مسجدجامعی
   استاد ارزیاب خارجی: دکتر گرشاسبی

چکیده فارسی

در این پایان‌ نامه، یک تقریب کاملا گسسته از معادله الن-کان را در نظر می‌گیریم. به طوری که، طرح اویلر/کرانک-نیکلسون ترکیب شده با روش هم محل RBF برپایه اسپلاین سطحی انتقال یافته است. حل پذیری عددی و پایداری روش، با استفاده از ماتریس های تفاضل متناهی مطرح شده است. نشان می دهیم که در طرح پیشنهادی، اصطلاح غیرخطی را می توان به طور صریح مورد بررسی قرار داد و طرح عددی حاصل برای پیاده سازی، خطی و آسان است. نتایج عددی که نشان دهنده ی کارایی و ثبات است، ارائه شده است و دو نوع از گره های هم محل را برای حل معادله مقایسه می کنیم.

1400/12/08
منبع: