اطلاعیه شماره 1: قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت مصاحبه علمی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1403

سلام

با آرزوی موفقیت، به اطلاع کلیه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1403 رشته­ های مختلف این دانشگاه می­ رساند ثبت نام غیرحضوری و بارگذاری مدارک برای شرکت در جلسه مصاحبه علمی طی روزهای چهارشنبه مورخ 16 خرداد ماه تا آخر وقت روز جمعه مورخ 18 خرداد ماه سال 1403 انجام خواهد شد. اطلاعیه­ های تکمیلی و جزئیات ثبت نام الکترونیکی مصاحبه به زودی از طریق همین تارنما در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.

یادآور می­شود برنامه زمانی برگزاری مصاحبه در کد رشته محل های این دانشگاه منطبق با برنامه زمانی اعلام شده از طرف سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور خواهد بود. لازم است داوطلبان گرامی جهت اطلاع دقیق از جزئیات زمان و نحوه برگزاری جلسات مصاحبه و مدارک مورد نیاز دانشکده (پس از تکمیل ثبت نام غیرحضوری در زمان مقرر) در اسرع وقت به تارنمای دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه

12خردادماه سال 1403