درخشش دانشجویان دانشکده ریاضی
به گزارش روابط عمومی؛ تیم دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی متشکل از 5 دانشجوی دانشکده ریاضی به همراه سرپرست تیم دکتر جواد کوشکی در چهل و ششمین دوره از مسابقات ریاضی دانشجویی کشور (به عنوان با سابقه‌ترین مسابقه دانشجویی کشور) شرکت نموده و خوشبختانه حاصل حضور تیم اعزامی در این دوره از مسابقات کسب یک مدال نقره و سه مدال برنز توسط دانشجویان نخبه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی  می باشد. همچنین در بخش تیمی از بین 28 تیم شرکت کننده از سراسر کشور، تیم اعزامی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی موفق به کسب رتبه پنجم و کسب سهمیه حضور در مسابقات جهانی بلغارستان شده است. علاوه بر این، تیم دانشگاه برنده لوح تقدیر مرتبط با پیشرفت مستمر سه ساله اخیر گردید که اعتبار افتخارات و دستاوردهای مذکور را دوچندان می‌نماید.
درخشش دانشجویان دانشکده ریاضی دانشگاه در چهل و ششمین مسابقه ریاضی دانشجویی انجمن ریاضی ایران را به ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تبریک عرض می نمائیم.

تاریخ:
1403/02/23
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
توضيحات
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.