پیام رئیس دانشگاه در پی شهادت رئیس جمهور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر امیررضا شاهانی رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهان خدمتگزارش پیامی صادر نمود. متن پیام به شرح ذیل می باشد:

إِنَّا لِله وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور محبوب و پرتلاش کشور عزیزمان و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و همراهان خدمتگزار ایشان در پی حادثه دلخراش سقوط بالگرد در مسیر سفر استانی به استان آذربایجان شرقی را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده محترم این شهیدان، آحاد ملت و دانشگاهیان گرامی تسلیت می‌گویم.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در مسیر خدمت به مردم سرافراز ایران اسلامی و حراست از جان و مال و عرض میهن عزیزمان و آرمان‌های والای اسلامی به شهادت نائل آمد و نامی ماندگار از خود بر جای گذاشت.
بی‌تردید دست توانای الهی و عزم ملت عزتمند ایران اسلامی مسئولانی جهادگر، متعهد، با عزم و اراده ای پولادین در مسیر خدمت به کشور بزرگ و مقتدر ایران اسلامی را جایگزین این شهیدان والاتبار خواهد نمود.

امیررضا شاهانی
رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی