روز درهای باز در پردیس سیدخندان دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشکدگان مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با هدف کمک به متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها در راستای آشنایی و انتخاب صحیح رشته تحصیلی دانشگاهی خود، تصمیم به برگزاری روز در‌های باز نموده است.

در این روز داوطلبان کنکور و علاقمندان می‌توانند بصورت حضوری و از نزدیک با مکان‌های آموزشی، آزمایشگاه‌ها، امکانات ورزشی و رفاهی دانشکدگان مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر آشنا شوند. همچنین استادان برجسته این دانشکدگان در محل آمفی تئاتر، به معرفی رشته‌ها و گرایش‌های این دانشکدگان می پردازند.

زمان بندی برنامه روز در‌های باز دانشکدگان به شرح زیر می باشد.

عنوان

زمان

بازدید از آزمایشگاه‌ها و امکانات ورزشی و رفاهی

8:30 الی 10:15

پذیرایی

10:15 الی 10:30

معرفی رشته‌ها و گرایش‌های تخصصی دانشکدگان مهندسی برق و کامپیوتر

10:30 الی 11:30

همچنین این دانشکدگان از بازدیدهای گروهی برنامه‌ریزی شده توسط مدارس استقبال می‌نمایند.

شماره تماس‌های 88462093، 84062245 و 8462377 سرکار خانم ملکی جهت دریافت اطلاعات بیشتر

1403/04/13