پیام تسلیت رئیس دانشگاه
به گزارش روابط عمومی؛ رئیس دانشگاه، دکتر امیررضا شاهانی شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

بسم رب  الشهداء و الصدیقین

ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله أمواتاً بل أحیاءٌ عند ربهم یرزقون

با کمال تاسف و تاثر شهادت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس که بامداد امروز(چهارشنبه) مورد حمله بزدلانه تروریستی قرار گرفت را به تمامی مسلمانان، آزادی خواهان و بویژه مردم قهرمان فلسطین و ایران اسلامی تسلیت عرض می نمایم.

شهید اسماعیل هنیه جلوه ای کم نظیر از پایداری در راه آرمان فلسطین بود و در تمام مدت مقتدرانه در کنار مردم عزیز غزه تصویری ماندنی از مقاومت و ایمان به وعده الهی را به آزادی خواهان جهان نشان داد. بدون تردید، شهادت وی راه مقاومت را استوار تر از گذشته خواهد ساخت.

به فضل الهی جبهه مقاومت و بالاخص مقاومت فلسطین همانند گذشته مقتدرانه در برابر ظالمان تا رسیدن به اهداف خود خواهد ایستاد.

1403/05/10