معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه

معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، ویژه انتخاب رشته داوطلبین آزمون سراسری سال 1403

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با 11 دانشکده فعال (شامل 9 دانشکده رشته­ های فنی و مهندسی و 3 دانشکده رشته­ های علوم پایه)، برخورداری از اساتید مجرب و برگزیده، قطب­ های علمی، آزمایشگاه­ های آموزشی و پژوهشی، شرکت­ های دانش­ بنیان و مرکز رشد و کسب افتخارات ملی و بین­ المللی فراوان، در طی سال­ها انتخاب استعدادهای برتر و دانش­ آموزان ممتاز و مستعد جهت ادامه تحصیل دانشگاهی بوده است. در این راستا، در سال جاری نیز به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، به معرفی رشته­ های دانشگاهی و دانشکده­ های دانشگاه پرداخته شده تا با فراهم نمودن زمینه آشنایی با رشته­ های فعال و امکانات آنها، امیدهای آینده کشور در انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی آینده و دانشگاه محل تحصیل یاری گردند.

داوطلبین محترم آزمون سراسری سال 1403 می­توانند جهت دستیابی به معرفی رشته ­ها و دانشکده­ های دانشگاه، که به صورت ویدئو و اسلاید در دسترس قرار دارند، به این لینک مراجعه فرمایند.

لینک:

1403/05/24