پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

به گزارش روابط عمومی، دکتر شاهانی، رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، در پیامی ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، روز کارمند را به یاوران علمی دانشگاه تبریک گفت .

همکاران عزیز و گرانقدر

با سلام و احترام

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام دولت، به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به همه کارمندان خدوم و متعهد، به ویژه همکاران عزیز و گرانقدرم در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تبریک گفته و از زحمات و تلاش های مسئولانه و همدلانه یاوران علمی صمیمانه تقدیر وتشکر می نمایم.

از درگاه خداوند منان برای تک تک بزرگواران سلامتی و توفیق روز افزون مسئلت دارم.

امیررضا شاهانی

رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی