اطلاعیه انجام کار دانشجویی در نیمسال اول 1402-1403
.

اطلاعیه انجام کار دانشجویی در نیمسال اول 1402-1403

به اطلاع دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی دانشکده ریاضی که متقاضی انجام کار دانشجویی در نیمسال اول 1402-1403 بوده­اند، می­رساند که لازم است حداکثر تا تاریخ 19/10/1402 نسبت به تکمیل و ارسال فرم مربوطه به شیوه زیر اقدام نمائید:

1- تکمیل فرم کار دانشجویی(قابل دانلود از وب سایت دانشکده ریاضی) شامل مشخصات مربوط به دانشجو، اعلام شبای شماره حساب در بانک کشاورزی(حتما نام صاحب حساب شخص دانشجو باشد لازم به ذکر است که در صورت نداشتن شماره شبا کشاورزی، شماره شبا سایر بانک­های عضو شتاب به نام شخص دانشجو قابل قبول است)، شرح مختصر فعالیت­ها در بخش مشخصات دانشجو و نام استاد درس.

2- تحویل فرم تکمیل شده به سرکار خانم اسفندیاری مسئول دفتر دانشکده یا ارسال فرم تکمیل شده به نشانی الکترونیک: mathdep@kntu.ac.ir

شایان ذکر است در جهت تسهیل فرآیندهای اجرائی، سایر امور اداری مربوطه از جمله اخذ تائیدیه­های استاد درس، مدیر گروه و اداره آموزش توسط دانشکده انجام خواهد پذیرفت.

1402/10/16
منبع: